Skip to main content
Winterfair Rijssen, locatie Hevotec/TLT

2024

Vrijdag 22 nov.

16:00 - 22:00

Zaterdag 23 nov.

10:00 - 15:00

Wat is er te doen?

Een uitje voor het hele gezin
De Winterfair is echt een uitje voor het hele gezin. Voor jong en oud is er van alles te doen. Hierbij een greep uit de vele activiteiten:

Alle activiteiten worden dagelijks en doorlopend aangeboden. 

Volledige programma

De geur van gebakken kniepertjes en oliebollen komt je bij de ingang van de Winterfair al tegemoet. Het terrein is sfeervol verlicht met lampjes. De vuurkorven, verspreid over het terrein, geven een behaaglijke warmte af.

Deelnemende bedrijven

Klik op de naam van de desbetreffende onderneming voor meer informatie

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Als je na het zoeken op de website en het lezen van de antwoorden nog met een vraag bent blijven zitten, kan je altijd contact met ons opnemen.
Waar is het?

Rondom de locatie Hevotec/TLT aan de Heliumstraat 12 in Rijssen.

Wat is de toegangsprijs?
De toegang is gratis.
Waar is de opbrengst voor?
De opbrengst van de winterfair is bestemd voor uitbreiding van de activiteiten op de dagactiviteitencentra van Siloah in Rijssen: De Molenhoek, De Firma en Locatie Landzicht en zorgboerderij de Borkeld.
Waar kan ik parkeren?

Komt u met de auto naar de Winterfair? U kunt parkeren op openbare parkeerplaatsen langs de weg of in de Parkeergargage van Voortman Steelgroup. Volg dan de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zij begeleiden u naar een parkeerplaats. Met het parkeren buiten de parkplaatsen loopt u het risico dat uw auto wordt weggesleept. De organisatie is hier niet voor aansprakelijk.

Wat zijn de kosten voor het parkeren?

Het parkeren is gratis

Sfeerimpressie

Bekijk hier de foto’s van de Winterfair in voorgaande jaren. Een fijne sfeerimpressie van een hele gezellige fair! Tot ziens in op  Winterfair Rijssen!

Sponsoren

Klik op de naam van de desbetreffende onderneming voor meer informatie