Skip to main content

Exposeren op de Winterfair

Informatie voor (toekomstige) exposanten
Unieke kans

Gezellige winterfair

De Winterfair biedt u als winkelier of ondernemer een uitgelezen kans om in contact te komen met duizenden potentiële afnemers van uw product of dienst. En dat in een gezellige en ongedwongen sfeer. Richt u zich op consumenten van alle leeftijden, in Rijssen en omgeving? Laat deze unieke kans dan niet lopen en huur een stand op de Winterfair 2024. Zorg dat u op 22 en 23 november van de partij bent.

Aantal bezoekers
15.000
Regio bezoekers
Bezoekers vanuit de wijde omgeving van Rijssen
Leeftijd
Voor jong en oud

Sfeerimpressie vorige editie

Winterfair 2024

van harte welkom


Frank TImmerman
Meer weten?

Wilt u meer informatie over het exposeren op de Winterfair Rijssen? Neem dan contact op met Frank Timmerman.

Openingstijden
  • Vrijdagavond 22 november van 16.00 – 22.00uur

  • Zaterdag 23 november van 10.00 – 15.00uur

Vanaf vrijdagmorgen vroeg is het mogelijk uw stand op te bouwen. Zaterdagmiddag vanaf 16.00uur kunt u uw stand weer afbreken. In de nabijheid van de stand kunt u in en uitladen. Volg daarbij de aanwijzingen van de organisatoren.

Aanmeldformulier en prijslijst
Is uw belangstelling voor een stand op de Winterfair gewekt en wilt u weten wat de kosten zijn? Download dan onderstaand formulier. Met dit formulier kunt u zich aanmelden en uw stand op maat samenstellen. Het formulier bevat ook een prijslijst met de tarieven van de verschillende soorten standruimtes en optionele faciliteiten.
Faciliteiten

U kunt uw stand op de Winterfair net zo groot en comfortabel maken als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een binnenstand en een buitenstand (in de buitenlucht). Wij bieden u hierbij de volgende mogelijkheden:

  • een standruimte in de overdekte hal

  • een buitenplek met partytent
  • een buitenplek zonder marktkraam
  • een buitenplek met marktkraam en sfeerverlichting.

Daarnaast kunt u extra faciliteiten inhuren zoals een stroomaansluiting, een partykraam en inklapbare statafels. Vrijdagnacht is er bewaking op het terrein aanwezig. Wel blijft u verantwoordelijk voor uw eigen spullen.

Bereikbaarheid

De Winterfair is goed bereikbaar. Zie plattegrond.

Standhouder worden?

Neem contact met ons op!

Heb je interesse om als standhouder deel te nemen aan de volgende Winterfair? Heb je een bijzonder, inspirerend of vernieuwend product met een verhaal waar onze bezoekers blij van worden?