Skip to main content

Exposeren op de Winterfair

Informatie voor (toekomstige) exposanten
Unieke kans

Gezellige winterfair

De Winterfair biedt u als winkelier of ondernemer een uitgelezen kans om in contact te komen met duizenden potentiële afnemers van uw product of dienst. En dat in een gezellige en ongedwongen sfeer. Richt u zich op consumenten van alle leeftijden, in Rijssen en omgeving? Laat deze unieke kans dan niet lopen en huur een stand op de Winterfair 2019. Zorg dat u op 14, 15 en 16 november van de partij bent.
Aantal bezoekers
15.000
Regio bezoekers
Bezoekers vanuit de wijde omgeving van Rijssen
Leeftijd
Voor jong en oud

Sfeerimpressie

Thema 2019

Duurzaamheid en trouw


Frank TImmerman
Meer weten?

Wilt u meer informatie over het exposeren op de Winterfair Rijssen? Neem dan contact op met Frank Timmerman.

Duurzaamheid

We kunnen er niet omheen. De aarde warmt op en raakt uitgeput. Er komt langzaam maar zeker een eind aan gasgestookte woningen en auto’s op benzine of diesel. We laten de bezoekers van de Winterfair daarom graag kennismaken met duurzame alternatieven zoals groene stroom en elektrische auto’s. Bent u ondernemer op het gebied van duurzaamheid of energietransitie? Dan nodigen wij u graag uit om uw oplossing of innovatie aan onze bezoekers te presenteren.

Trouw

Trouw wijst op het belang van duurzaamheid in relaties. Een bruiloft is een prachtige start van een relatie in liefde en trouw. Ook jonge mensen met trouwplannen bezoeken de Winterfair. Zij kunnen daar op het bruidsplein ideeën opdoen over de invulling van hun trouwdag. Bent u een ondernemer die producten of diensten op het gebied van relatievorming, huwelijk en bruiloften aanbiedt? Of heeft u een mooi aanbod voor de financiering van de bruiloft of de eerste woning van een (pas)getrouwd stel? Huur dan een stand op of rond het bruidsplein om kennis te maken met uw doelgroep.
Openingstijden
  • Vrijdagavond 17 november van 16.00 – 22.00uur

  • Zaterdag 16 november van 10.00 – 16.00uur
Vanaf donderdagmorgen vroeg is het mogelijk uw stand op te bouwen in de grote tent. Zaterdagmiddag vanaf 16.00uur kunt u uw stand weer afbreken. In de nabijheid van de tent kunt u in en uitladen. Volg daarbij de aanwijzingen van de organisatoren.
Aanmeldformulier en prijslijst
Is uw belangstelling voor een stand op de Winterfair gewekt en wilt u weten wat de kosten zijn? Download dan onderstaand formulier. Met dit formulier kunt u zich aanmelden en uw stand op maat samenstellen. Het formulier bevat ook een prijslijst met de tarieven van de verschillende soorten standruimtes en optionele faciliteiten.
Facliteiten
U kunt uw stand op de Winterfair net zo groot en comfortabel maken als u zelf wilt. Ook kunt u kiezen tussen een binnenstand (in de verwarmde tent) en een buitenstand (in de buitenlucht). Wij bieden u hierbij de volgende mogelijkheden:
  • een standruimte in de tent
  • een buitenplek met partytent
  • een buitenplek zonder marktkraam
  • een buitenplek met marktkraam en sfeerverlichting.
Daarnaast kunt u extra faciliteiten inhuren zoals een stroomaansluiting, een partykraam en inklapbare statafels. Donderdag- en vrijdagnacht is er bewaking op het terrein aanwezig. Wel blijft u verantwoordelijk voor uw eigen spullen.
Bereikbaarheid

De Winterfair is goed bereikbaar. Zie plattegrond.

Standhouder worden?

Neem contact met ons op!

Heb je interesse om als standhouder deel te nemen aan de volgende Winterfair? Heb je een bijzonder, inspirerend of vernieuwend product met een verhaal waar onze bezoekers blij van worden?