Over de Winterfair

U investeert u niet alleen in gezelligheid, maar ook in het goede doel.
Doel Winterfair

Waar gaat uw geld naartoe?

Op de Winterfair investeert u niet alleen in gezelligheid, maar ook in het goede doel. De opbrengst van de Winterfair gaat naar Stichting Zorgboerderij De Borkeld, Dagactiviteitencentrum de Molenhoek en woonlocatie de Burcht in Rijssen. Het dagactiviteitencentrum en de woonlocatie gaan uit van Stichting gehandicaptenzorg Siloah. Met elke euro die u op de Winterfair uitgeeft, zorgt u ervoor dat we nog meer voor onze medemens met een beperking kunnen betekenen. Zo kunnen we onze activiteiten voor hen in stand houden of uitbreiden.

De Winterfair 2018 bracht €18.000 op. Van dit geld zijn onder andere laptops voor de Molenhoek gekocht, zodat de deelnemers daar computerles kunnen volgen. Ook is er geïnvesteerd in zogenoemde snoezelbadkamers op de Burcht. In deze badkamers kunnen onze bewoners zich optimaal ontspannen. Dit stimuleert en verbetert ook hun communicatie met de directe omgeving. U ziet dus dat uw investering in de Winterfair goed terecht komt! Onze bewoners zijn u dankbaar.

De opbrengst van de Winterfair gaat naar
Siloah en Zorgboerderij de Borkeld

Het doel van de Winterfair

Zorgboerderij de Borkeld

Stichting Zorgboerderij de Borkeld biedt in Locatie De Hooiberg dagactiviteiten voor volwassenen die niet (meer) aan het arbeidsproces deelnemen en toch actief bezig willen zijn. Naast arbeidsmatig werk zijn er ook activiteiten die meer gericht zijn op ontspanning.

Siloah

Siloah richt zich op het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Hierbij staat de vraagstelling van de cliënt centraal. Bepalend daarbij is de reformatorische visie op zorg. Kerntaken van Siloah zijn: woonlocaties, centra voor dagactiviteiten, logeerfaciliteiten en zaterdagopvang. In de verschillende dagactiviteitencentra steken mensen met een verstandelijke beperking elke dag hun handen uit de mouwen.

Winterfair de Borkeld

Borkeld 1a
7462 PD Rijssen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Nieuwsbrief