Skip to main content

Over de Winterfair

U investeert u niet alleen in gezelligheid, maar ook in het goede doel.
Doel Winterfair

Waar gaat uw geld naartoe?

Op de Winterfair investeert u niet alleen in gezelligheid, maar ook in het goede doel. De opbrengst van de Winterfair gaat naar Stichting Zorgboerderij De Borkeld, Dagactiviteitencentrum de Molenhoek en woonlocatie de Burcht in Rijssen. Het dagactiviteitencentrum en de woonlocatie gaan uit van Stichting gehandicaptenzorg Siloah. Met elke euro die u op de Winterfair uitgeeft, zorgt u ervoor dat we nog meer voor onze medemens met een beperking kunnen betekenen. Zo kunnen we onze activiteiten voor hen in stand houden of uitbreiden.

De opbrengst van de Winterfair gaat naar
Siloah en Zorgboerderij de Borkeld

Het doel van de Winterfair

Zorgboerderij de Borkeld

Stichting Zorgboerderij de Borkeld biedt in Locatie De Hooiberg dagactiviteiten voor volwassenen die niet (meer) aan het arbeidsproces deelnemen en toch actief bezig willen zijn. Naast arbeidsmatig werk zijn er ook activiteiten die meer gericht zijn op ontspanning.

Siloah

Siloah richt zich op het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Hierbij staat de vraagstelling van de cliënt centraal. Bepalend daarbij is de reformatorische visie op zorg. Kerntaken van Siloah zijn: woonlocaties, centra voor dagactiviteiten, logeerfaciliteiten en zaterdagopvang. In de verschillende dagactiviteitencentra steken mensen met een verstandelijke beperking elke dag hun handen uit de mouwen.
Standhouder of sponsor worden?

Neem contact met ons op!

Heb je interesse om als standhouder deel te nemen aan de volgende Winterfair? Heb je een bijzonder, inspirerend of vernieuwend product met een verhaal waar onze bezoekers blij van worden?