Skip to main content
Winterfair De Borkeld, een gezellige fair voor het goede doel

Winterfair De Borkeld, een gezellige fair voor het goede doel

Op D.V. 17 en 18 november weer een groots opgezette winterfair gehouden. Een winterfair voor jong en oud, een ontmoetingsplaats voor het hele gezin in ontspannen sferen, waarbij gezelligheid voorop staat. Ruim 70 middenstanders uit Rijssen en omgeving zullen hun waar tijdens de winterfair in grote en verwarmde tenten presenteren. Het totale overdekte vloeroppervlak van de beurs bedraagt ruim 1100m2. Naast de beursvloer staan er op het hele buitenterrein nog vele andere kramen opgesteld en worden er producten aangeboden die o.a. op Zorgboerderij De Borkeld of DAC de Molenhoek zijn gemaakt. Op de twee avonden zal het gehele terrein sfeervol verlicht zijn en zullen er vuurkorven staan opgesteld.

Activiteiten winterfair

Er staat weer veel te gebeuren deze dagen, een echte winterfair met diverse activiteiten voor jong en oud met diverse demonstraties en andere activiteiten. Dames in Rijssense klederdracht heten de bezoekers hartelijk welkom. Etenswaren in de vorm van vers bereide erwtensoep, oliebollen, kniepertjes, pannenkoeken, patat en natuurlijk de Rijssense hartjes zijn in overvloed te verkrijgen. Ook zal de visroker weer van de partij zijn.

Nieuwe locatie winterfair

Deze editie van de winterfair zal op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk rondom Hevotec in Rijssen.

Organisatie winterfair

De activiteitencommissie wordt tijdens de fair bijgestaan door een groep enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast wordt de organisatie ondersteund door vele bedrijven uit Rijssen die hun diensten belangeloos aanbieden. 

Opbrengst winterfair

De opbrengst van deze winterfair gaat naar Stichting Zorgboerderij De Borkeld, Dagactiviteitencentrum de Molenhoek en woonlocatie de Burcht in Rijssen, uitgaande van Stichting gehandicaptenzorg Siloah, om de activiteiten voor deze deelnemers uit te kunnen breiden. U bent van harte welkom op vrijdag 17 november van 16.00 – 22.00  uur en zaterdag 18  november van 10.00 – 16.00 uur aan de Heliumstraat 12 te Rijssen. Toegang is gratis.